Укр

  1. Головна
  2. Архів
  3. Світ в епоху глобалізації економіки та правової сфери
  4. Наукова стаття № 4

Перегляди  319 переглядів

Перцев Денис Віталійович

  

МЕТОДИ РОЗРОБКИ РЕКЛАМНОЇ КАМПАНІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ

  
Анотація:
в цій роботі було встановлено методи розробки рекламної кампанії, її характеристику та цілі, розроблено стратегію рекламної кампанії для підприємства.   

Ключові слова:
рекламна кампанія, основні види реклами, стратегія рекламної кампанії, процес розробки рекламної кампанії   

Рекламна кампанія – це сукупність заходів, які проводяться з метою привернути увагу цільової аудиторії до товарів, продуктів, послуг виробника. Ефективність рекламної кампанії залежить від змісту рекламного звернення, часу проведення та ступені дотримання етапів розробки рекламної кампанії. Основні види реклами: 1) Рекламна компанія по переслідуваним цілям, тобто привертання уваги до бренду, з наміром його покращення на просування, стимулювання продажу товару, розширення аудиторії; 2) Рекламна компанія по територіальному охопленню – локальні, регіональні, федеральні кампанії; 3) Рекламна компанія по інтенсивності впливу – рівні, наростаючі, спадні. У випадку рівної рекламної кампанії заходи рівномірно розташовуються у часі, наприклад, телевізійна реклама — один раз у тиждень у визначений день, рекламні публікації в газеті — також через рівні проміжки часу. Цей тип рекламних кампаній має сенс при досить високій популярності рекламодавця, при рекламі, що нагадує. Наростаюча рекламна кампанія будується за принципом посилення впливу на аудиторію. Такий підхід доцільний при поступовому збільшенні обсягу випуску рекламованого чи товару його постачань від виробника. Спадна рекламна кампанія є найбільш прийнятним її типом при реалізації обмеженої по обсязі партії рекламованого товару. В міру його реалізації, зменшення його кількості на складах знижується інтенсивність рекламної підтримки [1, c.62-67]. 

  
Світ в епоху глобалізації економіки та правової сфери. Одеса, Україна.   

Посилання для цитування:

Перцев Денис Віталійович. МЕТОДИ РОЗРОБКИ РЕКЛАМНОЇ КАМПАНІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ // ''Світ в епоху глобалізації економіки та правової сфери'' (міжнародна наукова конференція). ISBN 978-617-8982-31-1. Одеса, Україна. С. 28 - 31. 2021 р. // Електронний ресурс: https://academconf.com/article/18 (дата звернення: 27.07.2024 р.)


Повна версія статті PDF

© 2021