Укр

  1. Головна
  2. Архів
  3. The Scientific Thoughts
  4. Наукова стаття № 4

Перегляди  309 переглядів

Сохацький Анатолій Валентинович, Філіппова Олександра Юріївна

  

АНАЛІЗ РОЗВИТКУ ЗМІШАНИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ В УКРАЇНІ

  
Анотація:
в роботі проведено аналіз підходів до визначення сутності поняття «мультимодальні перевезення». Досліджено питання, які присвячені аналізу стану, проблемам та перспективам розвитку змішаних перевезень в Україні, котрі здійснюються за участю автомобільного і залізничного виду транспорту. Визначено чинники, що негативно впливають на розвиток змішаних перевезень   

Ключові слова:
мультимодальні перевезення, змішані перевезення, комбіновані перевезення   

У процесі здійснення міжнародних економічних зв’язків транспорт забезпечує переміщення вантажів, пасажирів і багажу, яке становить предмет міжнародної транспортної операції. Діяльність транспортної галузі дає країні значні валютні надходження від експорту транспортних послуг. Безперервне зростання транспортного забезпечення зовнішньоекономічних зв’язків визначає його роль та актуальність дослідження цього питання. Інтегровані транспортні послуги з найменшими тимчасовими витратами і загальними витратами забезпечують змішані перевезення. Автомобільний і залізничний транспорт являються складовими єдиної транспортної системи України, що має розгалужену інфраструктуру для надання всього комплексу транспортних послуг, у тому числі для складування, технологічної підготовки вантажів до транспортування і забезпечення зовнішньоекономічних зв'язків України [1]. Змішані автомобільно-залізничні вантажні перевезення є одним із напрямків технічного прогресу, так як дають можливість використовувати переваги кожного з видів транспорту на окремих етапах перевезень.   
The Scientific Thoughts. Фінікс, США.   

Посилання для цитування:

Сохацький Анатолій Валентинович, Філіппова Олександра Юріївна. АНАЛІЗ РОЗВИТКУ ЗМІШАНИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ В УКРАЇНІ // ''The Scientific Thoughts'' (міжнародна наукова конференція). ISBN 978-0399004495. Фінікс, США. С. 22 - 26. 2021 р. // Електронний ресурс: https://academconf.com/article/28 (дата звернення: 27.07.2024 р.)


Повна версія статті PDF

© 2021