Укр

  1. Головна
  2. Архів
  3. Сучасні наукові дослідження
  4. Наукова стаття № 2

Перегляди  320 переглядів

Ловка Ольга Володимирівна, Шевела Дана Юріївна

  

ОСОБЛИВОСТІ ПСИХОЛОГІЧНОГО КЛІМАТУ СТУДЕНТСЬКОЇ ГРУПИ ПЕРШОГО РОКУ НАВЧАННЯ В УМОВАХ КАРАНТИНИХ ОБМЕЖЕНЬ

  
Анотація:
в роботі представленні результати дослідження впливу дистанційного формату навчання на формування психологічного клімату студентської групи   

Ключові слова:
психологічний клімат, психологічна адаптація, порівняльний аналіз   

Вступ. Через пандемію, спричинену COVID-19, організація навчального процесу зазнала разючих змін. Під час самоізоляції вся освітня діяльність вищих навчальних закладів була перенесена в online-режим, що, безсумнівно, має вплив не лише на процес засвоєння студентами фахових навичок та знань, а й впливає власне на міжособову взаємодію між членами навчальної групи. Через дистанційний режим ми зіткнулися зі стрімкою зміною видів та процесів формування контакту між членами групи, що особливо впливає на таку студентську нішу, як першокурсники. Вступ до вузу і навчання в ньому супроводжується включенням вчорашніх випускників шкіл в нове для них культурно-освітнє середовище, що супроводжується формуванням нової освітньої групи, від атмосфери якої залежить й успіх студента.

  
Сучасні наукові дослідження. Одеса, Україна.   

Посилання для цитування:

Ловка Ольга Володимирівна, Шевела Дана Юріївна. ОСОБЛИВОСТІ ПСИХОЛОГІЧНОГО КЛІМАТУ СТУДЕНТСЬКОЇ ГРУПИ ПЕРШОГО РОКУ НАВЧАННЯ В УМОВАХ КАРАНТИНИХ ОБМЕЖЕНЬ // ''Сучасні наукові дослідження'' (міжнародна наукова конференція). ISBN 978-617-8083-31-1. Одеса, Україна. С. 7 - 16. 2021 р. // Електронний ресурс: https://academconf.com/article/31 (дата звернення: 27.07.2024 р.)


Повна версія статті PDF

© 2021