Укр

  1. Головна
  2. Архів
  3. Un tocco di scienza e arte
  4. Наукова стаття № 2

Перегляди  309 переглядів

Растригіна Алла Миколаївна, Дьомін Сергій Петрович, Дьомін Костянтин Петрович

  

ВОКАЛЬНО-ХОРОВИЙ СПІВ ЯК АРТ-ТЕРАПЕВТИЧНИЙ ЗАСІБ У ПРОФЕСІЙНІЙДІЯЛЬНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ПЕДАГОГА-МУЗИКАНТА

  
Анотація:
в статті актуалізуються питання, пов’язані з необхідністю запровадження в освітні програми професійної підготовки майбутніх педагогів-музикантів арт-терапії через корекцію навчальних планів   

Ключові слова:
арт-терапія, професійна діяльність, музичне мистецтво   

Звернення до проблеми застосування арт-терапії в професійній діяльності майбутніх педагогів-музикантів пов’язано з тим, що сучасний фахівець у сфері мистецької освіти має бути не тільки професійним музикантом, а й особистістю духовною й творчою, що володіє засобами пізнання себе та навколишнього світу і на цій основі здатний впливати мистецтвом на психічний і фізичний стан учнівської і студентської молоді, відновлюючи цілісність особистості.

  
Un tocco di scienza e arte. Мілан, Італія.   

Посилання для цитування:

Растригіна Алла Миколаївна, Дьомін Сергій Петрович, Дьомін Костянтин Петрович. ВОКАЛЬНО-ХОРОВИЙ СПІВ ЯК АРТ-ТЕРАПЕВТИЧНИЙ ЗАСІБ У ПРОФЕСІЙНІЙДІЯЛЬНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ПЕДАГОГА-МУЗИКАНТА // ''Un tocco di scienza e arte'' (міжнародна наукова конференція). ISBN 978-88-5184-31-1. Мілан, Італія. С. 11 - 22. 2021 р. // Електронний ресурс: https://academconf.com/article/44 (дата звернення: 27.07.2024 р.)


Повна версія статті PDF

© 2021